Posted on 4 comentarii

Cătina și Mierea -un remediu pentru imunitate !

Despre cătina știm ca are cea mai mare cantitate de vitamina C și betacaroten de 10 ori mai mult decât citricele, iar mierea este un izvor de energie pentru organism, constructor de imunitate și remediu pentru multe afecțiuni ; astfel a fost doar un pas pana la ale combina…catina

Acest fruct miraculos, cătina ,  are și multe alte beneficii  : tonifiere, regenerare și vitaminizare generala a organismului, antibiotic, antiinflamator, astringent, anticancerigen și cicatrizant. Cu un depozit mare de vitamine ( A, B,C,D,E,F,P,K,calciu, fier,fosfor, magneziu, potasiu, sodiu), cătina mai tratează : alergiile, astenia, anemia, reumatismul, hipertensiunea arteriala, hepatita cronica și epidemica, ciroza, stresul, tuberculoza, urticaria, infecțiile oculare, urticaria și nu în ultimul rând, specialiștii îl recomanda și în tratarea cancerului.

Iar mierea de albine are și alte proprietăți, dintre care cea mai importanta fiind întărirea sistemului imunitar. Acest lucru este realizat datorita proprietăților antioxidante si antibacteriene ale mierii care reușește sa regleze fluxul digestiv și sa echilibreze organismul, acesta luptând mult mai ușor cu boala.
Mierea de albine, datorita conținutului sau complex, acționează însa și în cazul unor boli cum ar fi: dureri în gat, insomnie, mahmureala, cancer.

Astfel venim cu mai multe produse cu miere și cătina adaptate pentru cei mici si cei mari !

  1. Siropul de cătina cu mieresirop de catina

Deoarece cătina are un gust acrișor și nu este agreata de copii, am făcut pentru ei un sirop din suc de cătină cu miere de salcâm. Se poate amesteca cu apa și iese un suc delicios și sănătos pentru copii!

Siropul conține:
-50% miere
-50% sucul  din cătină

Siropul conține sucul  din fructe, care sunt amestecate doar cu miere, fără zahar sau alte siropuri, fără conservanți și fără sa fie pasteurizat !

Trebuie păstrat obligatoriu la frigider!

Administrare: 
Adulți: intre 3-6 linguri/zi pană în orele 18-19.
Copii: intre 3-6 lingurițe/zi pană în orele 17 .
Recomandat sa fie consumat zilnic timp de 14-21 zile.

            2 . Miere cu cătină

Miere cu cătină se recomanda pentru întărirea sistemului imunitar. în tratarea răcelilor, gripei, infecțiilor. Reglează sistemul endocrin și previne atacurile de cord.

Mierea cu cătină conține:
– miere de salcâm
– cătină fruct întreg

Trebuie păstrat obligatoriu la frigider!

Administrare: 
Adulți: intre 3-6 linguri/zi pană în orele 18-19.
Copii: intre 3-6 lingurițe/zi pană în orele 17 .
Recomandat sa fie consumat zilnic timp de 14-21 zile.

4 thoughts on “Cătina și Mierea -un remediu pentru imunitate !

  1. Folosesc catina cu miere pentru prevenirea racelilor si sunt foarte multumit. Produsele voastre sunt foarte bune.

    1. Va mulțumim pentru aprecieri!

  2. Natural și sănătos!

  3. E foarte bun siropul , o sursă excelentă de vitamina C. Eu il combin cu apă și iese un suc delicios. În fiecare zi il consum .

Lasă un răspuns