Miere cu fructe

Miere cu fructe

Miere cu fructe poate fi o inegalabila sursa de energie pentru toate varstele si poate inlocui produsele de patiserie si cofetarie pe care le consumam pentru gustarile dintre mese.Miere cu fructe Mierea cu fructe reprezinta un aliment delicios si foarte util sanatatii.

Mierea cu fructe contine fructe confiate: caise, mere, pere, banane, prune, smochine. Foarte multe substante bioactive si nutritive, ce au un efect benefic asupra organismului. Conțin vitamine din complexul B(B1, B2, B,6, B12, acid folic); enzime; acizi: lactic, malic, oxalic, citric, dar și vitamina A.

Mierea cu fructe are proprietati antioxidante, energizante, tonifiante,diuretice.

Mierea cu fructe se recomanda pentru ca are efecte tonice, intareste sistemul imunitar, igienizeaza cavitatea bucala, previne depresiile, trateaza starile de anxietate, stimuleaza functionarea sistemului cardiovascular si a celui nervos, controleaza cantitatea de colesterol din organism, previne caderea parului, contribuie la refacerea rapida a organismului după o boala.

Nicaieri in natura nu gasim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietati terapeutice, pe un spatiu atat de mic cum este stupul albinelor. Mierea de albine este un dar al naturii cu gust divin, valoarea alimentara a mierii este mult depasita de calitatile ei medicale.Miere de albine cu fructe

Mierea de salcam cu fructe Darul Florilor” nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere cu fructe! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere cu fructe in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

Showing all 2 results

Showing all 2 results