Miere cu ghimbir

Miere cu ghimbir

Miere cu ghimbir. Are un gust puternic, putin iute. Ghimbirul si mierea sunt doua produse naturale cu o multime de beneficii asupra sanatatii. Cand sunt combinate, dau nastere unui remediu naturist in tratarea si preventia unui numar ridicat de afectiuni, in special datorita mierii care potenteaza actiunea benefica a ghimbirului.Miere cu ghimbir

Mierea cu ghimbir contine vitamine precum B1, B2, B3 şi B6, dar si minerale cum ar fi calciu, fier, magneziu si fosfor.

Mierea cu ghimbir se recomanda in tratarea mai multor probleme de sanatate cum ar fi astm bronsic, bronsita, bronsiolita, tuse cronica, raceala, gripa, amigdalita, faringita, nas infundat, indigestie, constipatie, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, ateroscleroza, infarct miocardic, cefalee, migrena, depresie, tulburari de memorie, agitatie. Ghimbirul cu miere are si alte beneficii: indeparteaza starile de greata, inclusiv raul de masina, avion, etc; amelioreaza durerile provocate de intinderile musculare, prin aplicarea de comprese in zona afectata.

Nicaieri in natura nu gasim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietati terapeutice, pe un spatiu atat de mic cum este stupul albinelor. Mierea de albine este un dar al naturii cu gust divin, valoarea alimentara a mierii este mult depasita de calitatile ei medicale.Miere de albine cu ghimbir

Mierea de salcam cu ghimbir Darul Florilor nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere cu ghimbir! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere cu ghimbir in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

Showing all 2 results

Showing all 2 results