Miere cu merisoare

Miere cu merisoare

Miere cu merisoare. Este o sursa de energie pentru corpul uman si reprezinta un aliment delicios si foarte util sanatatii.

Mierea cu merisoare contine proteine, vitamine (A, B1, B2, B3, C, E), uleiuri volatile si saruri minerale.In merisoare se gaseste un antioxidant natural de 20 de ori mai puternic decat vitamina C nuMiere cu merisoaremit proantocianidina. Aceasta este folosita in tratamentele anticancer ajutand la inhibarea celulelor canceroase din organism.

Mierea cu merisoare are proprietati antioxidante, diuretice, antiseptice, vitaminizante, mineralizante.

Mierea cu merisoare se recomanda la curățarea rinichilor, protejează inima prin prevenirea acumulării colesterolului în artere, evitând astfel infarcturile și atacurile de cord, normalizează tranzitul intestinal, luptă împotriva bacteriilor fiind un antibiotic natural. Intareste dantura si sistemul osos, ajuta la eliminarea kilogramelor in plus. Se intrebuinteaza impotriva diareei, ajuta in tratarea reumatismului si a bolilor renale, trateaza infectii genitale, ajuta in tratarea tuberculozei pulmonare.

Nicaieri in natura nu gasim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietati terapeutice, pe un spatiu atat de mic cum este stupul albinelor. Mierea de albine este un dar al naturii cu gust divin, valoarea alimentara a mierii este mult depasita de calitatile ei medicale.Miere de albine cu merisoare

Mierea de salcam cu merisoare Darul Florilor” nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere cu merisoare! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere cu merisoare in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

Showing all 2 results

Showing all 2 results