Miere cu migdale

Miere cu migdale

Miere cu migdale intereste sitemul imunitar, prevenind aparitia asteniilor si a anemiilor. Migdalele prezinta un aport energetic foarte ridicat, o sursa grozava de fibre si proteine de buna calitate, precum si o serie de minerale esentiale pentru o functionare optima a organismului. Migdalele contribuie si la inbunatatirea capacitatii de memorare.Miere cu migdale

Mierea cu migdale contine vitaminele A, C, D, E si K, dar si vitamine din complexul B, precum si minerale, cum sunt potasiul, magneziul, calciul, manganul, fierul, seleniul, zincul, fosforul, cuprul, acid folic, proteine si fibre. Migdalele contin si triptofan, un aminoacid esential utilizat de creier impreuna cu vitamina B6, triptofanul actionand ca un antidepresiv la nivelul sistemului nervos.

Mierea cu migdale are proprietati relaxante, antidepresive.

Mierea cu migdale se recomanda in alimentatia persoanelor care depun un efort intelectual intens, efort fizic, sportivilor, precum si acelor persoane care prefera odihna activa, intrucat permite suportarea cu usurinta a supra-efortului, combate tensionarea excesiva, elimina toxicitati din sistemul hepato-biliar. Ajuta la mentinerea pielii si parului sanatos. Migdalele reprezinta una dintre cele mai inportante surse naturale vegetale de calciu si potasiu, fiind asadar excelente pentru sistemul nervos, sunt benefice sistemului cardio-vascular.

Nicaieri in natura nu gasim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietati terapeutice, pe un spatiu atat de mic cum este stupul albinelor. Mierea de albine este un dar al naturii cu gust divin, valoarea alimentara a mierii este mult depasita de calitatile ei medicale.Miere de albine cu migdale

Mierea de salcam cu migdale Darul Florilor” nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere cu migdale! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Nu adaugati miere cu migdale in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Showing all 2 results

Showing all 2 results