Miere cu nuci

Miere cu nuci

Miere cu nuci. Are un gust bun, delicios, o aroma deosebita si imbina in mod placut aceste doua alimente naturale. Miezul de nuca este un intre cele mai vitalizante si nutritive alimente cunoscute si o minune pentru organism in antimpul rece.Miere cu nuci

Mierea cu nuci contine vitamine: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, K, P, Cu), bioenzime, antioxidanti si aminoacizi esentiali.Nucile au si un continut bogat de iod, element esential pentru organismul uman, fiind indispensabil pentru sinteza hormonilor tiroidieni care sunt transportati de fluxul sangvin in intreg organismul si regleaza procesele de crestere, dezvoltare, reproducere si metabolism. Iodul este absolut necesar pentru dezvoltarea creierului.

Mierea cu nuci se recomanda pentru combaterea stresului, reducerea colesterolului, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si a musculaturii, la imbunatatirea memoriei si cresterea nivelului de concentrare, contribuie la tratarea cancerului mamar si previne aparitia atacului de cord. Datorita continutului bogat in cupru, nucile sunt indicate in dieta persoanelor cu anemie, a persoanelor cu reumatism si artroze, in stari precanceroase si tuberculoza. Barbatii at trebui sa consume des nuci, deoarece aceste fructe trateaza sterilitate si ipotenta.Miere de albine cu nuci

Nicaieri in natura nu gasim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietati terapeutice, pe un spatiu atat de mic cum este stupul albinelor.

Mierea de salcam cu nuci Darul Florilor” nu contine zahar, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere cu nuci! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere cu nuci in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Showing all 2 results

Showing all 2 results