Miere cu propolis

Miere cu propolis

Miere cu propolis. Este un produs obtinut din miere naturala de floarea soarelui si tinctura de propolis. Este recomandat, in primul rand, copiilor pentru combaterea infectiilor respiratorii si intestinale.

Miere cu propolis

Propolisul este un produs natural pe care albinele in recolteaza din rasinile si secretile mugurilor unor plante sau de pe alte parti componete ale acestora, la care albinele adauga si secretii proprii. Principalele specii lemnoase producatoare de propolis sunt: plopul, fagul, ulmul, pinul, bradul, prunul, salcia, stejarul, castanul, frasinul si arinul, dar probabil ca albinele viziteaza si alte specii pentru a recolta acest pretios material.

Mierea cu propolis contine vitamine: B1, B2, B3, B6, B12, C, D, A, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, Cu, K, P), bioenzime, substante antifungice si antiseptice.

Mierea cu propolis se recomanda ca un remediu antiinfectios exceptional pentru gat si pentru caile respiratorii medii, avand si efecte imunostimulatoare foarte puternice. Ajuta la ameliorarea si chiar vindecarea unor boli, cum ar fi faringita, laringita, abcesul pulmonar, astmul bronsic, pneumonia, tusea, bolile ficatului, afectiuni ale cavitatii bucale, dureri dentare, gingivite si stomatite.

Nicaieri in natura nu gasim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietati terapeutice, pe un spatiu atat de mic cum este stupul albinelor.

Miere de albine cu propolis

Mierea de floarea soarelui cu propolis Darul Florilor” nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere cu propolis! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere cu propolis in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Showing all 2 results

Showing all 2 results