Miere cu stafide

Miere cu stafide

Miere cu stafide. Este un desert care contine toate vitaminele necesare organismului. Mierea de salcam cu stafide reprezinta un aliment delicios si foarte util sanatatii.

Miere cu stafide

Mierea cu stafide contine foarte multe substante bioactive si nutritive, ce au un efect benefic asupra organismului. În componența stafidelor se găsesc cantități importante de cupru și fier, care le fac utile în combaterea și tratarea anemiilor. Conțin vitamine din complexul B, dar și vitamina A.

Mierea cu stafide are efecte tonice, intareste sistemul imunitar, igienizeaza cavitatea bucala, previne depresiile, trateaza starile de anxietate, stimuleaza functionarea sistemului cardiovascular si a celui nervos, controleaza cantitatea de colesterol din organism, previne caderea parului, contribuie la refacerea rapida a organismului după o boala.

Nicaieri in natura nu gasim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietati terapeutice, pe un spatiu atat de mic cum este stupul albinelor. Mierea de albine este un dar al naturii cu gust divin, valoarea alimentara a mierii este mult depasita de calitatile ei medicale. Remediu pentru o multime de boli, ea este si un aparator de nadejde al sanatatii, de la nastere si pana la moarte.Miere de albine cu stafide

Mierea de salcam cu stafide Darul Florilor” nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere cu stafide! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere cu stafide in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

Showing all 2 results

Showing all 2 results