Miere de albine de floarea soarelui

Miere de albine de floarea soarelui

Miere de albine de floarea soarelui. Este un afrodisiac si tonifiant de exceptie. Este indicata in tratarea durerilor de gat, este antifebrila, regleaza hipotensiunea si hipertensiunea, iar datorita continutului de vitamina P este recomandata persoanelor care au o activitate circulatorie deficitara sau problema de memorie.Miere de albine de floarea soarelui

Mierea de albine de floarea soarelui este una dintre cele mai gustoase si sanatoase tipuri de miere. Poate fi folosita ca indulcitor pentru bauturi, cat si in bucatarie, pentru prepararea prajiturilor si a biscuitilor cu miere carora le va da un gust aparte.

Miere de albine de floarea soarelui proprietati: antibiotic, afrodisiac, tonic psihic si fizic, energizant, antipiretic- ajuta la scaderea febrei, stimuleaza sistemul imunitar, activeaza si stimuleaza circulatia sanguina, regleaza tensiune arteriala, indiferent ca este vorba de hipotensivi sau hipertensivi.

Mierea de albine de floarea soarelui este recomandată studenților și elevilor datorită conținutului ridicat de lecitină.

Mierea de floarea soarelui cu propolis si polen “Darul Florilor” intareste imunitatea, amelioreaza infectiile bronho-pulmonare, reumatismul, anemiile, combate insomniile, anorexia, starile depresive, oboseala, alergiile, inflamatiile, nevrozele, asteniile.cu propolis si polen

Alege mierea de albine de floarea soarelui Darul Florilor si bucurate de beneficiile unui produs natural, direct de la apicultor. Pentru comenzi sau mai multe detalii ma puteti contacta la tel. 0768 728671.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere de albine de floarea soarelui! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere de albine de floarea soarelui in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

Se afișează singurul rezultat

Se afișează singurul rezultat