Miere de albine de rapita

Miere de albine de rapita

Miere de albine de rapita. Este un remediu eficent in bolile renale, de stomac, cardiace si respiratorii. De asemenea, poate fi folosită profilactic, prevenind afecţiunile hepatice, pancreatice şi splenice. Miere de albine de rapitaMai mult, graţie proprietăţilor sale antibacteriene, această miere distruge bacterii precum streptococul, stafilococul sau helicobacter. Datorita faptului ca ea contine coenzima Q3, acest sortiment de miere este indicat in tratarea osteoporozei.

Miere de albine de rapita contine proteine, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, glucide, grasimi, vitaminele: A, B1, B2, C, E, beta-caroten. Caracteristic pentru aceasta miere este continutul mare de glucoza, datorita caruia se cristalizeaza (zahariseste) cel mai repede dintre toate tipurile de miere.

Persoanelor care se confruntă cu un nivel ridicat de stres, cu depresie şi anxietate sau cu insomnie li se recomanda miere de albine de rapita.

Mierea de albine de rapita are puternica actiune antibacteriana. Adaugata in ceai sau in lapte seara, inainte de culcare, mierea de rapMiere albine de rapitaita are o actiune sedativa si relaxanta.

Alege miere de rapita “Darul Florilor” si bucurate de beneficiile unui produs natural, direct de la apicultor. Pentru comenzi sau mai multe detalii ma puteti contacta la tel. 0768 728671.

Mierea de albine de rapita Darul Florilor nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere de albine de rapita! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine de rapita este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere de albine de rapita in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Showing all 2 results

Showing all 2 results