Miere de salcam

Miere de salcam

Miere de salcam. Face parte din sortul de miere de alitate superioara, fiind cel mai solicitat, datorita aromei si gustului placut pe care il are. Imediat dupa recoltare este transparenta dar culoarea va depinde de culoarea fagurilor utilizati la recoltarea ei, astfel putandu-se intalni nuante de la incolor la galben-pai sau galben-deschis.Miere de salcam

Mierea de albine de salcam contine vitaminele B1, B2, B,6, B12, B9 (acid folic); enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi: lactic, malic, oxalic, citric; flavonide (substante antioxidante), dextrina, factori antibiotici, dar si substane minerale cum sunt: calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru, calciu si sulf. In total, substantele care intra in compozitia acestei mieri sunt in numar de 435. Din acest motiv a fost denumita si “hrana vie”.

Mierea de albine de salcam are urmaroarele proprietati: expectoranta, sedativa si cicatrizanta, trateaza afectiunile gastrice si imbunatateste activitatea inimii, ficatului, calmant gastric, creste procentul de hemoglobina din sange.

Mierea de albine de salcam se recomanda in infectii bronho-pulmonare, impotriva astmului, guturaiului, reumatismului, ajuta somnul, ajuta circulatia sangelui, in scleroza, pneumonie, tuberculoza, in tulburari de memorie, cancer, afectiuni cardio vasculare.Mierea de albine de salcam poate fi consumata de catre cei mici datorita aciditatii sale scazute si este excelenta pentru indulcire deoarece nu altereaza gustul sau aroma bauturii in care este adaugata.Miere albine de salcam

Mierea de albine de salcam Darul Florilor nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere de salcam! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere de salcam in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

Showing all 2 results

Showing all 2 results