Miere poliflora

Miere poliflora

Miere poliflora. Este considerata de majoritatea specialistilor ca fiiind o miere completa, utilizata in tratarea a numeroasa boli si afectiuni. Culoarea mierii poliflore este de regula brun-rosiatica sau de nuante de chilimbar, dar ea poate varia in functie de florile predominante, de la galben-viu pana la brun-inchis.Miere poliflora

Mierea de albine poliflora contine vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) și diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.

Mierea  poliflora difera foarte mult in functie de regiunea din care este recoltata. De exemplu, mierea de la campie are o actiune antiseptica si sedativa mai puternica, spre deosebire de mierea poliflora din regiunile muntoase inalte, la care efectul antiinfectios se adreseaza in special aparatului respirator, iar efectul sedativ este inlocuit cu unul tonic nervos.

Mierea de albine poliflora se recomanda in urmatoarele cazuri: stimuleaza pofta de mancare, faciliteaza digestia,  inbunatateste activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange. Mierea de albine poliflora este de asemeneaun bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albine poate preveni tulburari de crestere, demineralizarea oaselor.

Mierea de albine poliflora Darul Florilor nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.Miere albine poliflora

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere poliflora! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere poliflora in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

Showing all 2 results

Showing all 2 results