Căpăceală 400 g

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie ale clientilor)

16.00 lei

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Căpăceală 400 g

Căpăceala are o importanță medicală greu de egalat. Datorită proprietăților curative deosebite este unul dintre cele mai valoroase produse apicole.

Căpăceala este capacul de la fagure, cu care albinele sigilează mierea depusă în celule pentru a o conserva. La început miere are un conținut de apă destul de ridicat. Albinele sunt preocupate să elimine excesul de apă mutând mierea din celulă în celulă până când procentul de apă ajunge la 17-18%. În acel moment albinele aplică capacul, format din ceară și propolis, peste miere. Când fagurele este căpăcit în proporție de 2/3 mierea este bună de extras.

Căpăceală conținut: miere, ceara, propolis, enzime și antibiotice naturale.

Căpăceală proprietăți: antibioticcalmant gastric, dezinfectant.

Căpăceală recomandări: ajută la tratarea afecțiunilor respiratorii, laringită, amigdalită, bronșită, viroze respiratorii, tuse convulsivă. Reglează metabolismul organismului și stimulează sistemul imunitar. Ajută la tratarea și prevenirea cariilor dentare și a altor probleme orale. Tratează afecțiuni ale ficatului. Ajută sistemul cardiovascular și oferă vaselor de sânge mai multă elasticitate, fiind recomandat persoanelor cu tensiunea arterială crescută, colesterol mărit sau sunt predispuse la ateroscleroză.

 Căpăceală, sugestii de consum:

Copii  2-3 lingurițe

Adulții 2-3 linguri

Se consumă prin mestecare chiar și după ce dulceața mierii a dispărut, ceara îmbunătățind igiena orală și având efect benefic în unele afecțiuni digestive. Cel mai bun moment pentru consum este seara înainte de culcare fără a mai consuma alte alimente sau lichide. Astfel căile respiratorii o să fie protejate un timp mai îndelungat de pelicula de miere și propolis.

Căpăceală Darul Florilor nu conține zahar, grăsimi, sodiu, arome adăugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata și nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an și persoanelor care suferă de diabet nu se administrează căpăceală! Persoanele care suferă de diabet nu vor consuma miere și produse din miere decât sub îndrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau întărirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs și care nu înrăutățește calitatea ei.

Nu adaugați căpăceală în lichide ce depășesc temperatura de 40 °C deoarece își pierde din proprietăți!

Atenție: Acest articol nu înlocuiește un consult medical de specialitate!

1 recenzie pentru Căpăceală 400 g

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    pascuflorin599

    Foarte buna dimineata pe stomacul gol. Recomand!

Adaugă un comentariu