Miere de albine cu ghimbir 230g

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie ale clientilor)

15.00 lei

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Miere de albine cu ghimbir 230 g

Miere de albine cu ghimbir. Are un gust puternic, puțin iute. Ghimbirul și mierea sunt doua produse naturale cu o mulțime de beneficii asupra sănătății. Când sunt combinate, dau naștere unui remediu naturist în tratarea și prevenția unui număr ridicat de afecțiuni, în special datorită mierii care potențează acțiunea benefică a ghimbirului.

Miere de albine cu ghimbir conținut: vitamine precum B1, B2, B3 şi B6, dar și minerale cum ar fi calciu, fier, magneziu și fosfor.

Miere de albine cu ghimbir proprietăți: antiinflamatorii, antivirale, antioxidante, antibacteriene și antiparazitare.

Miere de albine cu ghimbir recomandări: în tratarea mai multor probleme de sănătate. Dintre acestea amintim astm bronsic, bronșita, bronsiolită, tuse cronică, răceală, gripa, amigdalita, faringita, nas înfundat. Precum și indigestie, constipație, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, ateroscleroză, infarct miocardic, cefalee, migrena, depresie, tulburări de memorie, agitație. Ghimbirul cu miere are și alte beneficii: îndepărtează stările de greata, inclusiv răul de mașină, avion, etc. Ameliorează durerile provocate de întinderile musculare, prin aplicarea de comprese în zona afectata.

Nicăieri în natura nu găsim o mai mare concentrare de medii, cu zeci de proprietăți terapeutice, pe un spațiu atât de mic cum este stupul albinelor. Mierea de albine este un dar al naturii cu gust divin. Valoarea alimentară a mierii este mult depășită de calitățile ei medicale.

Mierea de salcâm cu ghimbir Darul Florilor” nu conține zahar, grăsimi, sodiu, arome adăugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata și nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an și persoanelor care suferă de diabet nu se administrează miere cu ghimbir! Persoanele care suferă de diabet nu vor consuma miere și produse din miere decât sub îndrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau întărirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs și care nu înrăutățește calitatea ei.

Nu adăugați miere cu ghimbir în lichide ce depășesc temperatura de 40 °C deoarece își pierde din proprietăți!

Atenție: Acest articol nu înlocuiește un consult medical de specialitate!

1 recenzie pentru Miere de albine cu ghimbir 230g

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    www.chiriacflorin85

    Are un gust tare bun. Recomand!

Adaugă un comentariu