Descriere
Miere de albine cu propolis si polen 250 g
Miere de albine cu propolis si polen un energizant 100% natural.
Miere de albine cu propolis si polen conținut: vitaminele B1, B2, B6, B12, K, D, E, enzime, fitohormoni (reglează sistemul hormonal), acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, aminoacizi, săruri minerale (printre care fier, magneziu, fosfor, potasiu) și acid folic.
Miere de albine cu propolis si polen proprietăți: antiinfecțioase, antiinflamatorii, analgezice, antifungice, antiseptice și regeneratoare.
Miere de albine cu propolis si polen recomandări: întărește imunitatea, ameliorează infecțiile bronho-pulmonare, dischineziile biliare sau reumatismul. Lupta împotriva anemiilor, hepatitei, afecțiunilor gastro-intestinale și combate insomniile, anorexia, stările depresive, oboseala, alergiile, inflamațiile, nevrozele, asteniile.
Polenul, este unul dintre cele mai pure și mai complete alimente. Un adevarat miracol al naturii, utilizat ca medicament natural și factor de întreținere a organismului. El reprezinta o sursa excelenta de proteine vegetale, mai ales pentru vegetarieni sau pentru cei ce țin post.
Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural. Are proprietăți terapeutice: bactericide, antivirale, antimicotice, antiinflamatorii, anestezice, analgezice, regeneratoare, antitoxice. Conține un complex de antibiotice vegetale și elemente chimice de care organismul uman are nevoie (fier, zinc, cupru, mangan, cobalt, calciu, siliciu, staniu).
Mierea de salcâm cu propolis și polen „Darul Florilor” nu conține zahar, grăsimi, sodiu, arome adăugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizată și nu este diluata cu apa.
Copiilor sub 1 an și persoanelor care suferă de diabet nu se administrează miere de albine cu propolis si polen! Persoanele care suferă de diabet nu vor consuma miere și produse din miere decât sub îndrumarea medicului!
Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau întărirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs și care nu înrăutățește calitatea ei.
Nu adaugați miere de albine cu propolis si polen în lichide ce depășesc temperatura de 40 °C deoarece își pierde din proprietăți!
Petrustelutu –
Foarte bun.