Miere de albine de pădure 960g

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii ale clientilor)

40.00 lei

Stoc epuizat

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Miere de albine de pădure 960 g 

Mierea de albine de pădure este foarte bogată în proteine, aminoacizi și minerale, de până la 20 de ori mai mult ca alte sortimente. Din acest motiv este indicată consumarea acesteia mai ales de către copii, persoanele anemice și cele aflate în convaleșcență. Organismul uman asimilează mult mai bine aceste săruri prin alimentația naturală decât prin administrarea sintetică.

Mierea de pădure are ca surse de proveniență pădurile de foioase ți conifere. În funcție de arbore (stejar, tei, arțar, frasin, brad sau molid) diferă și culoarea mierii: roșiatică, înspre negru-brun, maronie sau înspre verde.

Mierea de pădure este realizata de albine din diversitatea florilor existente în pădure plus mana. Diferența intre mierea de pădure și mierea de mana o face procentajul de miere de mana. Dacă procentul de mana este mare mierea se numește de mana, iar dacă procentul de mana este mai scăzut se numește de pădure.

Miere de albine de pădure conținut: vitaminele grupului B și vitamina C. De asemenea, mierea conține enzime: invertaza, amilaza, catalaza, acizi organici: lactic, gluconic. Este bogata în săruri minerale: fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, seleniu, etc.

Miere de albine de pădure proprietăți: antiinflamatoare, antioxidante, imunostimulante, epiteliale, depurative. Intervine în ameliorarea și chiar vindecarea unor afecțiuni bacteriene, dermatologice, degenerative și inflamatorii.

Miere de albine de pădure recomandări: pentru întărirea sistemului imunitar. Este ideală pentru urmarea unor tratamente pentru combaterea anemiei și prevenirea infecțiilor cailor respiratorii.

Mierea de pădure Darul Florilor nu conține zahar, grăsimi, sodiu, arome adăugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata și nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an și persoanelor care suferă de diabet nu se administrează miere de albine de pădure! Persoanele care suferă de diabet nu vor consuma miere și produse din miere decât sub îndrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau întărirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs și care nu înrăutățește calitatea ei.

Nu adăugați miere de albine de pădure în lichide ce depășesc temperatura de 40 °C deoarece își pierde din proprietăți!

Atenție: Acest articol nu înlocuiește un consult medical de specialitate!

2 recenzii pentru Miere de albine de pădure 960g

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    lorintiubazil

    Foarte buna gust deosebit nu foarte dulce.

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    mihu.suciu

    aromată și gustoasă! De sănătoasă nici nu mai vorbim…sănătate curată!

Adaugă un comentariu