Miere de albine de salcam 960g

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 3 evaluări ale clienților
(3 recenzii ale clientilor)

35.00 lei

Stoc epuizat

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Miere de albine de salcam 960g

Miere de albine de salcam. Face parte din sortul de miere de calitate superioara, fiind cel mai solicitat, datorita aromei si gustului placut pe care il are. Imediat dupa recoltare este transparenta dar culoarea va depinde de culoarea fagurilor utilizati la recoltarea ei, astfel putandu-se intalni nuante de la incolor la galben-pai sau galben-deschis.

Miere de albine de salcam continut: vitaminele B1, B2, B6, B12, B9 (acid folic); enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi: lactic, malic, oxalic, citric; flavonide (substante antioxidante), dextrina, factori antibiotici. Are si substane minerale cum sunt: calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru si sulf. In total, substantele care intra in compozitia acestei mieri sunt in numar de 435. Din acest motiv a fost denumita si “hrana vie”.

Miere de albine de salcam proprietati: expectoranta, sedativa si cicatrizanta, trateaza afectiunile gastrice si imbunatateste activitatea inimii, ficatului, calmant gastric, creste procentul de hemoglobina din sange.

Miere de albine de salcam recomandari: infectii bronho-pulmonare, impotriva astmului, guturaiului, reumatismului. Ajuta somnul, circulatia sangelui. Se mai recomanda in scleroza, pneumonie, tuberculoza, in tulburari de memorie, cancer, afectiuni cardio vasculare.

Mierea de albine de salcam poate fi consumata de catre cei mici datorita aciditatii sale scazute. Ea este excelenta pentru indulcire deoarece nu altereaza gustul sau aroma bauturii in care este adaugata.

Mierea de albine de salcam Darul Florilor nu contine zahar, grasimi, sodiu, arome adaugate, aditivi alimentari, nu este procesata sau pasteurizata si nu este diluata cu apa.

Copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet nu se administreaza miere de albine de salcam! Persoanele care sufera de diabet nu vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

Cristalizarea (zaharisirea, granularea sau intarirea) mierii de albine este un proces fizic natural, specific acestui produs si care nu inrautateste calitatea ei.

Nu adaugati miere de albine de salcam in lichide ce depasesc temperatura de 40 °C deoarece isi pierde din proprietati!

Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!

 

3 recenzii pentru Miere de albine de salcam 960g

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    emabodescu

    O miere foarte apreciata de familia mea. Recomand!

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    aureliansuciu28

    Miere naturala cu gust deosebit. Recomand!

  3. Evaluat la 5 stele din 5

    anamaria_t92

    Este preferata mea. Recomand!

Adaugă un comentariu